Meghan Markle, către tatăl ei: „Dacă mă iubești, te rog, oprește-te. Mi-ai frânt inima în milioane de bucăți”

Data publicării:
meghan markle thomas tatal colaj 2

Ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei o scrisoare, în urma numeroaselor scandaluri pe care acesta le-a provocat în presă. Meghan Markle, vizibil afectată de acțiunile părintelui ei, îl imploră pe bărbat să nu îi mai atace căsnicia în presă și să o lase să trăiască în pace alături de soțul ei, scrie SkyNews.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Foto: Guliver/Getty Images

Ducesa de Sussex i-a spus lui Thomas Markel, într-o scrisoare pe care i-a trimis-o după nunta cu prințul Harry, că i-a frânt inima „într-un milion de bucăți” cu povești inventate în presă și atacuri la adresa soțului ei.

În scrisoarea de cinci pagini, Meghan îi spune bărbatului că i-a provocat „durere” și că „a făcut alegerea de a nu spune adevărul și a perpetua în minciună. Ceva ce nu voi înțelege niciodată”.

Tatăl ducesei nu a fost prezent la nunta din luna mai, fiind spitalizat în acel moment în urma unui atac de cord.

În scrisoarea trimisă în luna august, Meghan spune că nu a fost sunată de părintele ei înainte de nuntă, pentru a-i spune că nu va participa la eveniment, așa cum bărbatul a susținut în presă. Tatăl ducesei, care trăiește în Mexic, a declarat că este ignorat total de fiica lui și de familia regală  britanică, lucru pe care ducesa îl neagă: „Te-am implorat să accepți ajutor - am trimis pe cineva acasă la tine… și în loc să vorbești cu mine și să accepți ajutorul sau orice ajutor, ai ales să-ți închizi telefonul și să vorbești doar cu tabloidele. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog, oprește-te. Te rog, permite-ne să ne trăim viața în pace. Te rog încetează cu minciunile, te rog nu mai exploata relația mea cu soțul meu. (...) Din prima zi ne-am aliat cu toții să te sprijinim și să te protejăm, iar asta o știi. Așa că poate cel mai mult mă doare să aud despre atacurile din presă la adresa lui Harry, care nu a fost decât răbdător, drăguț și înțelegător cu tine. (...) Din varii motive, ai ales să fabrici în continuare aceste povești, acest fir narativ care ține pur de ficțiune și te-ai încurcat și mai adânc în plasa de minciuni pe care ai întins-o”.

Ducesa de Sussex a făcut aluzie și la minciunile „fabricate de cealaltă fiică a ta (n.r. Meghan are o soră vitregă, Samantha), pe care abia dacă o cunosc. (...) M-ai privit în tăcere cum sufăr din cauza acestor minciuni răutăcioase, care m-au prăbușit pe interior”.

Drept răspuns, Thomas Markle a negat că ar fi atacat familia regală. Acesta i-ar fi scris fiicei lui: „Când l-am atacat pe Harry? Singurul lucru pe care l-am zis a fost să renunțe la resentimente. Am avut neînțelegeri, iar el te-a protejat de mine, însă nu am simțit că l-aș fi atacat. Mi-aș dori să ne vedem și să facem o poză, să o vadă întreaga lume. Poate tu și Harry veți vrea? Să vă prefaceți pentru o fotografie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri