Video "O, chiar acolo, da! Fă asta din nou!". Pubelele cu voce sexy și mesaje seducătoare, noua strategie pentru a păstra Malmo curat

Data actualizării: Data publicării:
pubele in malmo suedia
Pubelele cu voce sexy și mesaje seducătoare, noua strategie pentru a păstra Malmo curat. FOTO: Profimedia Images

În orașul suedez Malmo sunt pubele programate să transmită mesaje audio seducătoare cetățenilor care aruncă gunoiul. Inedita inițiativă face parte dintr-o campanie a autorităților de a încuraja oamenii să păstreze orașul curat.

De fiecare dată când o persoană aruncă gunoiul pubelele transmit mesaje de încurajare. Un videoclip postat pe YouTube arată o persoană care deschide coșul de gunoi și ca răspuns aude mesaje încurajatoare: "O, chiar acolo, da!", "Întoarce-te curând și fă asta din nou!" și "Mmm, un pic mai la stânga data viitoare", "A fost grozav de bine", scrie Insider.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Coșurile de gunoi cu mesaje audio nu sunt ceva nou pentru al treilea oraș ca mărime din Suedia. În 2017, consiliul orașului a cumpărat 18 astfel de pubele "vorbitoare", din care mai sunt active doar două în prezent, scrie CNN. Noutatea acum este abordarea seducătoare.

Aceste pubele au fost montate în scopul de a înveseli oamenii și de a-i încuraja astfel să arunce gunoiul și a păstra orașul curat.

"Campania are scopul de a face cât mai mulți oameni să vorbească despre cel mai murdar lucru care există: aruncarea gunoiului, a lucrurilor care ajung pe străzi, în piețe și în mare", a declarat Marie Persson, care se ocupă de infrastructura din Malmo.

Persson a mai spus pentru presă că vocea – prin care se transmit mesaje în suedeză – aparținea unei "persoane celebre", căreia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea.

Malmo este renumit pentru proiectele ecologice inedite care l-au transformat într-un oraș verde și durabil. Necesarul de energie pentru case, magazine și clădiri de birouri din zonă este asigurat din surse regenerabile.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri