Prinţul Harry, avertizat de fratele vitreg al lui Meghan: Va fi cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale

Data publicării:
Prince Harry & Meghan Markle Visit Nottingham
Foto: Guliver/Getty Images

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și logodnica lui, Meghan Markle, va fi și pe micile ecrane. "Harry & Meghan: A Royal Romance" va avea premiera la sfârşitul săptămânii viitoare, cu 6 zile înainte de mult aşteptata nuntă. Nu toată lumea este însă încântată de căsătoria dintre prinţ şi actriţa. Fratele vitreg al lui Meghan este cel care a ţinut să îl avertizeze public pe Harry să nu se însoare cu sora sa pentru că ar fi superficială şi vanitoasă.

"Harry & Meghan: A Royal Romance" prezintă povestea de dragoste dintre prinţ şi celebra actriţă, de la momentul primei întâlniri până la cererea în căsătorie. Scenariul este condimentat şi cu scene picante din viaţa de burlac a lui Harry, dar şi cu momentele tensionate pe care cuplul regal le-a avut, printre acestea discuţiile publice despre originile viitoarei mirese sau faptul că aceasta a mai fost căsătorită.

De altfel, relaţia dintre prinţul Harry şi Meghan Markle nu este lipsită de controverse nici în prag de nuntă. Într-o scrisoare deschisă adresată prinţului Harry, fratele vitreg al lui Meghan Markle îi cere acestuia să anuleze nunta cât mai are timp .

Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Este foarte clar că, dacă vei merge la altar, va fi cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. (...) Este evident că puţina faimă dobândită la Hollywood i-a înceţoşat judecata, transformând-o într-o femeie superficială, vanitoasă, în care nu poţi avea încredere. Tu şi familia ta ar trebui să puneţi capăt acestei şarad”, a scris fratele vitreg al lui Meghan Markle.

Reacţia furioasă a fost generată, cel mai probabil, de faptul că Tom Markle nu a fost invitat la nuntă. Bărbatul recunoaşte că a avut multe probleme cu legea, iar Megan nu vrea să fie asociată cu el

Tom Markle Jr. - fratele lui Meghan Markle: „Am fost portretizat ca un tip îngrozitor. Nu o să vedeţi o poveste despre mine, cel adevărat. Am muncit din greu întreaga mea viaţă. Dar sunt om şi am făcut greşeli. Dacă se simte ruşinată de asta, îmi pare rău.”

Cea mai aşteptată nuntă a anului va avea loc pe 19 mai. Va începe la ora locală 12, cu cermonia religioasă oficiată la capela Saint George de la castelul Windsor. Va fi urmată apoi de o recepţie tot la castel, în sala de bal, şi apoi, pe seară de o petrecere privată dată în cinstea mirilor de socrul mare, prinţul Charles.

Foto: Guliver/Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri