FOTO. Român găsit mort într-un district din sudul Londrei. Bărbatul a fost înjunghiat în ficat

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie din londra
Român găsit mort într-un district din sudul Londrei. Bărbatul a fost înjunghiat în ficat. Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort, joi 1 iunie, de către un localnic în districtul Crystal Palace din sudul Londrei. Trupul acestuia a fost descoperit într-o parcare. El a fost înjunghiat în ficat, iar autoritățile spun că ar putea fi vorba de o persoană fără adăpost, relatează Sky News.

Victima a fost descoperită de un localnic, joi dimineață. După examinarea cadavrului, polițiștii au declarat că acesta prezenta o rană prin înjunghiere la nivelul ficatului.

Într-un răspuns al poliției metropolitane pentru Digi24.ro se arată că victima este Ion Radu, un cetățean român în vârstă de 46 de ani.

ion radu
Ion Radu a fost ucis într-un district din sudul Londrei.

Nu au fost efectuate arestări, dar o anchetă pentru omor este în desfășurare.

Inspectorul-șef al poliției, Sal Minhas, face apel la cei care l-au văzut pe bărbat cu 48 de ore înainte de decesul său să ofere informații poliției.

„Bănuim că Ion Radu nu avea un adăpost și din această cauză era o persoană vulnerabilă”, a spus el. „Credem că era cunoscut în zonă și interacționa cu localnicii”, a adăugat acesta.

„Lucrăm pentru a ne forma o imagine a vieții lui Ion și avem nevoie de localnici să ne ajute. Dacă aveți informații pe care doriți să le împărtășiți, oricât de nesemnificative considerați că ar fi, vă rugăm să ne contactați”, a transmis Minhas.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri