„Telenovelă regală”. Presa străină scrie despre o „rivalitate” între Meghan Markle și Pippa Middleton

Data publicării:
meghan markle getty
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Casa regală britanică pare să trăiască zilele acestea după un scenariu de telenovelă. Luni, cei doi protagoniști ai zilei, prințul Harry și iubita lui, actrița americană Meghan Markle, au relatat într-un interviu acordat BBC modul în care s-au cunoscut - la o întâlnire organizată de o prietenă comună - și au spus că sunt extrem de fericiți că se vor căsători în primăvara anului viitor, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

meghan markle getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În această "telenovelă regală" există însă și alte personaje, precum Pippa Middleton, pe care mulți o compară cu Meghan Markle, amândouă fiind brunete și împărtășind aceleași gusturi vestimentare. În urmă cu câțiva ani, presa o vedea pe Pippa chiar o posibilă iubită a prințului Harry, după ce mezina familiei Middleton a avut o apariție spectaculoasă la nunta surorii sale Kate cu prințul William, notează Agerpres.

Gurile rele spun că Pippa nu vede cu ochi buni relația dintre prințul Harry cu Meghan și au circulat chiar zvonuri că nu a dorit-o pe tânăra actriță americană printre invitații prezenți la nunta ei cu omul de afaceri James Matthews, care a avut loc pe 22 mai.

pippa middleton GettyImages-478362725 crop
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Potrivit unor versiuni mai răutăcioase, Pippa nu a vrut ca o femeie care seamănă atât de mult cu ea să-i fure prim-planul unei nunți în care doar ea trebuia să strălucească. Până la urmă actrița a fost prezentă, fără să fie însă fotografiată, doar la ceremonia civilă. La biserică nu putea să fie oricum prezentă, ca urmare a protocolului casei regale britanice.

Nu există prea multe imagini care să le arate pe Meghan și Pippa împreună, chiar dacă cele două tinere au pasiuni similare. Dincolo de asemănarea fizică — ambele sunt brunete, cu ochi căprui și poartă ținute asemănătoare — ele își dedică timpul cauzelor umanitare și sunt pasionate de modă. Gurile rele s-ar putea din nou întreba "cine copiază pe cine", dacă se au în vedere pozele individuale în care ambele "par să împartă același dulap de haine", notează La Vanguardia.

Pentru a da un aer în plus de telenovelă, în urmă cu câteva luni, tabloidele au anunțat că cele două surori, Pippa și Kate, sunt însărcinate, un scenariu care totuși nu s-a adeverit, având în vedere că doar ducesa de Cambridge așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său.

"Va rămâne oare Pippa însărcinată în același timp cu Meghan?", se întreabă ziarul spaniol. Rămâne de urmărit povestea acestor două femei pe care unii o văd plină de rivalitate și de invidie stăpânită, notează La Vanguardia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri