Sari la conținut

VIDEO. Mesajul ambasadorului Marii Britanii de 1 Decembrie

Diplomaţii britanici din Ambasada de la Bucureşti au povestit despre experienţele lor în România, pentru un clip publicat cu ocazia Zilei Naţionale a României, scrie News.ro.

paul brummell

Cu un papion tricolor la gât, ambasadorul Paul Brummell, a urat “La mulţi ani României”. “Sunt aici de doi ani şi deja mă simt ca acasă. Îmi place poezia lui Eminescu, muzica formaţiei Pasărea Colibri, sărmăluţe cu mămăliguţă, arhitectura medievală şi poienile pline de flori primăvara. Dar mai ales căldura şi prietenia românilor”, a spus ambasadorul în limba română. El le-a mulţumit românilor pentru ospitalitate şi le-a urat “petrecere frumoasă” în vacanţa de 1 decembrie.

“M-am mutat la Bucureşti de mai puţin de două săptămâni, dar deja am fost surprinsă de căldura pe care am simţit-o din partea românilor cu care călătoresc cu autobuzul spre Ambasadă şi în activitatea de zi cu zi”, a mărturisit Doyin Adele-Shiyanbola, şef departament politic, în singurul mesaj adresat în limba engleză.

Ea şi-a exprimat nerăbdarea de a vedea restul Bucureştiului şi României. “La mulţi ani România”, şi-a încheiat ea mesajul.

“Locuiesc în România de aproape trei ani şi am o legătură mai lungă cu ţara, fiindcă sunt căsătorit cu o româncă de aproape 15 ani. Îmi place România foarte mult, este o ţară frumoasă, cu oameni frumoşi, şi, trebuie să vă spun, mâncarea făcută de soacra mea este delicioasă”, a spus Adam Sambrook, şef adjunct de misiune.

“Îmi place foarte mult să locuiesc la Bucureşti, care este, într-adevăr, micul Paris. Şi în această săptămână mă bucur foarte mult să sărbătoresc cu alţi bucureşteni Ziua Naţională a României. La mulţi ani România”, a încheiat seria mesajelor Alex Brown, manager relaţii financiare.