VIDEO Un avion s-a prăbușit în timpul unui show aviatic, în Ungaria: 2 morți și 4 răniți, printre care și copii

Data actualizării: Data publicării:
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică, în Ungaria, în timpul unui show aviatic
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică, în Ungaria, în timpul unui show aviatic. Foto: Profimedia Images

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică, în Ungaria, în timpul unui show aviatic. Două persoane aflate la bordul aeronavei au murit și alte patru persoane au fost rănite la sol.

"Potrivit informaţiilor preliminare, în afară de pilot, se afla şi un pasager în aparat (...). Ambii şi-au pierdut viaţa", a precizat poliţia ungară într-un comunicat preluat de AFP, potrivit Agerpres.

Drama s-a produs în regiunea Szkesfehervar, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta. Patru persoane au fost rănite la sol, dintre care trei - o femeie, un bărbat şi o fetiţă - au arsuri grave, iar un adolescent - arsuri uşoare, au precizat echipele de salvare.

Potrivit unei înregistrări video postate online de o media locală, avionul - model al armatei americane T-28 Trojan din 1951, potrivit presei ungare - a făcut un plonjeu şi a explodat la sol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Avionul de mici dimensiuni a căzut lângă o maşină parcată care a luat foc", a adăugat poliţia într-un comunicat.

"Accidentul a avut loc în imediata apropiere a show-ului aviatic", care a atras mii de persoane, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a serviciului naţional de ambulanţe al Ungariei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri