Un bărbat a fost arestat pentru răpirea lui Cleo Smith. El avea o cameră plină cu păpuși cu care se plimba în mașină și făcea selfie

Data actualizării: Data publicării:
fetita disparuta din australia
O fetiță de 4 ani din Australia, care a dispărut dintr-un camping unde era cu părinții, a fost găsită după 18 zile. FOTO: Poliția din Australia

Bărbatul pe care poliția din Australia l-a audiat în legătură cu dispariția lui Cleo Smith a fost acuzat de răpirea fetiței de 4 ani și a fost arestat.

Terence Darrell Kelly nu a cerut punerea în libertate pe cauțiune atunci când dosarul în care a fost acuzat a ajuns pe masa judecătorilor din Carnarvon.

El a dat doar din cap pentru a arăta că a înțeles acuzațiile, care s-au referit la luarea cu forța a unui copil cu vârstă mai mică de 16 ani, concret pentru răpire de minori.

Astfel, Terence Darrell Kelly este acuzat că a luat-o pe fetița de 4 ani dintr-un camping, din cortul familiei, în timp ce dormea.

Fapta s-a petrecut în 16 octombrie, iar micuța a fost găsită după 18 zile de ample căutări.

În sala de judecată au fost prezenți și cei patru detectivi care au găsit-o pe Cleo Smith.

Magistrații au dispus arestarea lui Terence Darrell Kelly până în 6 decembrie.

Bărbatul de 36 de ani a fost furios atunci când jurnaliștii i-au adresat întrebări despre acest caz, în momentul când a ieșit din clădirea instanței, flancat de doi polițiști.

Presă: Terence Darrell Kelly avea acasă o cameră plină cu păpuși

Bărbatul avea în casă o cameră plină cu păpuși, scrie joi The Sydney Morning Herald.

De altfel, pe rețelele sociale au apărut clipuri în care Kelly era în camera respectivă, iar unele păpuși erau încă nedesfăcute din ambalaj.

În aprilie 2020, el a postat pe Facebook mai multe selfie-uri în care este la volan și are în mână și câteva păpuși.

"Îmi place să-mi iau păpușile la plimbare cu mașina, să le aranjez părul și să fac selfie cu ele", scria el.

Într-o altă postare din iulie 2020, el apare îmbrăcat cu un tricou cu logo-ul Bratz, în timp ce ține în mâini două păpuși Bratz.

O angajată de la magazinul din Carnarvon a spus că i-a vândut bărbatului mai multe păpuși de-a lungul anilor și că el a cerut ca ele să fie împachetate ca pentru a fi oferite cadou.

Femeia nu a putut preciza când a fost el ultima oară la magazin, dar a spus că va da poliției înregistrările de pe camerele de supraveghere.

În ultimele două zile, ofițerii criminaliști au cercetat în detaliu proprietatea bărbatului.

Ridicat de pe stradă imediat după găsirea lui Cleo

Bărbatul a fost ridicat de pe stradă de polițiști, la scurt timp după ce Cleo Smith a fost găsită închisă în casa lui.

Polițiștii din Australia au făcut publică înregistrarea audio a momentului în care au găsit-o pe Cleo Smith.

Detectivul Cameron Blaine, unul dintre ofițerii care a găsit-o, a spus că fetița era veselă și în stare bună de sănătate în momentul în care a fost găsită. În casă erau aprinse luminile, iar lângă Cleo erau jucării.

"A fost uimitor să o văd comportându-se ca un copil normal de patru ani", a spus Cameron Blaine.

Poliția a făcut public și un video în care fetița este în brațele unui detectiv.

Jurnaliștii din presa locală au făcut publice imagini cu casa în care a fost închisă Cleo și au vorbit cu vecinii bărbatului, care au spus că sunt șocați să afle că acesta putea fi implicat într-o asemenea faptă. Oamenii l-au descris ca fiind un bărbat liniștit, care nu avea familie, cunoscut de toată lumea.

ABC News a transmis că el chiar fusese văzut recent de un vecin cumpărând scutece, dar că acesta din urmă nu și-a pus întrebări pentru cine erau.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri