Un bărbat din Bolivia spune că a fost îngropat de viu și și-a dat seama abia când a vrut să meargă la baie. Imaginile au devenit virale

Data actualizării: Data publicării:
ingropat 2
Un bărbat din Bolivia spune că a fost îngropat de viu după ce s-a îmbătat la un festival. Sursa: captură video

Povestea unui tânăr din Bolivia care spune că a fost îngropat de viu în timpul unui festival, după ce s-a îmbătat, a devenit virală pe rețelele sociale. Televiziunile i-au preluat povestea. Victor Hugo Mica Alvarez, în vârstă de 30 de ani, spune că a făcut plângere după acest incident, dar polițiștii nu l-au crezut, spunându-i că e prea beat, relatează site-ul Oxigeno.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul a povestit că a mers la un festival dedicat „Mamei Pământ”, Pachamama.

Aseară am fost la dans și nu mai țin minte nimic. Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că credeam că sunt în patul meu și am vrut să merg la toaletă, dar nu mă puteam mișca”, a povestit el într-un interviu pentru presa locală.

Și-a dat seama că e într-un sicriu care avea acoperiș de sticlă, pe care spune că a spart-o și așa a reușit să iasă.

Alvarez e convins că cei care l-ar fi îngropat de viu într-un șantier au vrut să-l folosească pe post de „sullu”, sau sacrificiu pentru zeița Pachamama.

Bărbatul spune că a mers la poliție, dar că lucrurile au luat o altă întorsătură decât se aștepta. Polițiștii au crezut că e prea beat și spune lucruri incoerente.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri