Un copil de cinci ani, găsit mort într-o valiză de voiaj în Indiana, nu a putut fi identificat nici după o lună

Data actualizării: Data publicării:
Geamantan cu imprimeu las vegas
Copilul a fost găsit mort într-o valiză în statul Indiana. Foto: Poliția de stat din Indiana via CNN.

Poliția din statul american Indiana încearcă de mai bine de o lună să identifice un copil găsit mort într-o valiză abandonată luna trecută, relatează CNN. Oficialii americani au anunțat, vineri, cauza decesului copilului – un dezechilibru electrolitic care a dus la deshidratare.

Autopsia băiatului, despre care se crede că avea în jur de cinci ani, a dezvăluit că motivul decesului a fost un dezechilibru electrolitic, cauzat cel mai probabil de o gastroenterită virală, conform poliției statale din Indiana.

Dezechilibrul electrolitic duce la vomă și diaree constante, iar acestea declanșează deshidratarea severă.

Analizele de sânge nu au arătat substanțe toxice în sângele copilului și nici alte traumatisme, fapt ce a dus la concluzia că moartea nu a survenit din cauza vreunei cauze anatomice.

„Detectivii au afirmat că nu au nicio dovadă care să ateste că acest copil era în viață când a fost pus în valiză și că el era îmbrăcat complet și curat când a fost găsit”, a mai spus poliția din Indiana într-un comunicat.

Trupul fără viață al copilului a fost găsit în comitatul Washington, o zonă rurală, într-o valiză de voiaj cu un imprimeu distinctiv „Las Vegas”pe față și pe spate. Poliția a fost chemată să investigheze după ce un locuitor din zonă a găsit geamantanul în timp ce căuta ciuperci în zonă, în data de 16 aprilie.

De atunci, poliția a cerut ajutorul locuitorilor comitatului pentru a-l identifica pe copil, descris ca fiind de culoare, între cinci și opt ani, în jur de 1,2 metri înălțime. Polițiștii spun că el a murit în tot în săptămâna în care i-a fost descoperit cadavrul.

Investigatorii spun că nu exclud posibilitatea în care cadavrul copilul a fost adus dintr-un alt stat sau chiar din altă țară.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri