Un figurant a înjunghiat un copil de 11 ani, într-o „casă bântuită”, încercând să îl sperie

Data publicării:
casa bantuita figurant
Figurantul de 22 de ani este acum cercetat penal și a fost acuzat de agresiune din neglijență. Foto: Profimedia Images

Băiețelul de 11 ani abia începuse circuitul prin „casa bântuită” cu șapte etaje, o atracție populară în orașul Berea din statul american Kentucky, când un figurant care încerca să îl sperie pe copil, l-a înjunghiat cu un cuțit în picior, scrie CNN. Agresorul, care ar fi trebuit să folosească recuzită din cauciuc, este cercetat acum pentru agresiune din neglijență.

„S-a apropiat de fiul meu cu cuțitul în mână. Intențiile sale erau, probabil, să-l sperie, numai că fiul meu i-a răspuns: E fals. Nu mă tem!”, a povestit mama copilului.

Angajatul a încercat să simuleze o lovitură, a lovit sandalele copilului și l-a tăiat la degetul mare al piciorului drept.

Imediat după incident, copilul a fost dus în zona de prim-ajutor, unde un medic i-a dezinfectat rana. Mama băiatului a refuzat îngrijiri medicale suplimentare pentru fiul ei.

În mod paradoxal, fiul și mama lui au reluat traseul prin instalația denumită „Cele șapte etaje ale iadului”. „Nu am vrut să fac o scenă”, a spus femeia.

Regulamentul nu permite figuranților să poarte arme reale, ci doar recuzită din cauciuc și spumă. „Cel care a avut cuțitul a făcut ceva ce nu trebuia să facă și nu tolerăm asta”, a transmis administratorul.

Figurantul de 22 de ani este acum cercetat penal și a fost acuzat de agresiune din neglijență.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri