Un român a înghesuit prea multe materiale furate din Germania într-o dubă și i s-au spart cauciucurile. Acum merge la închisoare

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Foto: Getty Images

Un român din Germania a furat, împreună cu mai mulți complici, 8 tone de metale neferoase dintr-un depozit din Döbeln în ianuarie, pentru a le vinde la Berlin. A încărcat totul într-o dubă prea mică și i s-au spart cauciucurile, iar poliția l-a prins pe autostradă. Bărbatul, identificat drept Florin S., a fost condamnat la închisoare, relatează tag24.de.

Furtul a avut loc pe 24 24 ianuarie, când românul și alte persoane au intrat într-un depozit și au furat 8 tone de metale neferoase, pe care le-au încărcat într-o dubă de 3,5 tone. Cauciucurile au cedat din cauza greutății pe autostrada A4, lângă Dresda-Neustadt și așa a fost prins de poliție.

Valoarea materialului furat se ridică la 151.000 de euro, potrivit poliției.

Florin S., în vârstă de 39 de ani, căsătorit și tată a trei copii, a mai fost condamnat de 7 ori pentru furt sau intrare prin efracție. A acționat în România, Franța, Finlanda și Belgia.

Bărbatul a recunoscut acuzațiile în fața instanței, dar nu a vrut să dea numele complicilor săi sau numele dealerului din Berlin care trebuia să primească bunurile furate. Potrivit parchetului, numirea complicilor ar fi avut un efect pozitiv.

În aceste condiții, Florin S. a fost condamnat la doi ani și zece luni de închisoare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri