Un suporter a murit în timpul unui meci după ce a căzut din tribună: „Nu era nimic de făcut. A murit pe loc”

Data publicării:
stadion
Un suporter a murit în timpul unui meci din Argentina, după ce a căzut din tribună. FOTO: Shutterstock

Un suporter a murit în timpul unui meci din Argentina, după ce a căzut din tribună. Partida a fost suspendată, în urma incidentului, transmite Sky News.

Suporterul, care avea în jur de 50 de ani, a sărit și „a murit pe loc”, se arată într-un comunicat al clubului River Plate, care a jucat sâmbătă cu rivalii de la Defensa y Justicia pe Estadio Mas Monumental din Argentina.

Meciul a fost suspendat după 26 de minute din cauza incidentului.

„Serviciul medical a sosit imediat în zonă, la fel ca și poliția și diferite agenții de securitate. Tribuna în care se afla bărbatul era la 90% din capacitate. În momentul căderii, nu a existat o intervenție a unei terțe părți. S-a constatat, de asemenea, că nu a existat o situație violentă în tribună sau în jurul lui”, se arată într-un comunicat transmis de cei de la River Plate.

„A căzut de la aproximativ 15 metri, nu a fost împins. Nu era nimic de făcut. A murit pe loc”, a transmis un medic ajuns la locul incidentului.

Tribuna a fost închisă timp de 24 de ore pentru ca poliția să poată desfășura o anchetă.

Arbitrul meciului, Fernando Rapallini, a declarat pentru site-ul de fotbal Ole: „La un moment dat am auzit că în tribune se scanda să oprim jocul. Ne-au spus că este vorba despre o persoană în stare gravă, dar decesul nu fusese încă confirmat. Patru sau cinci minute mai târziu ne-au anunțat că a murit, așa că meciul a fost suspendat”.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri