Un tânăr de 21 de ani a fost ucis în timpul carnavalului din Notting Hill

Data publicării:
carnaval Notting Hill
Un tânăr de 21 de ani a fost ucis în timpul carnavalului din Notting Hill. Foto: Profimedia

Un bărbat a fost înjunghiat mortal luni seara în timpul carnavalului din cartierul londonez Notting Hill, organizat anual în capitala Marii Britanii în ultimul weekend al lunii august pentru a celebra cultura şi artele din regiunea Mării Caraibilor, şi care a fost reluat în format fizic după doi ani de pandemie de COVID, a anunţat poliţia.

Poliţia metropolitană din capitala britanică a anunţat că a fost informată în jurul orei 20:00 (19:00 GMT) că un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite.

O anchetă pentru crimă a fost deschisă de poliţie, care a făcut apel la public pentru a obţine informaţii, menţionând că la locul incidentului se aflau sute de persoane.

Carnavalul organizat în acest cartier din vestul Londrei este unul dintre cele mai mari din lume.

Desfăşurat pe străzile din Notting Hill timp de trei zile, acest eveniment reuneşte de obicei în jur de două milioane de persoane, devenind al doilea cel mai mare carnaval din lume după cel din Rio de Janeiro, Brazilia.

"Atmosfera din ultimele două zile a fost în mare una parte pozitivă şi bună, aşa cum ar trebui să fie carnavalul", a declarat Alison Heydari de la Met Police, într-un comunicat citat de Agerpres. "Din păcate, luni seara, am asistat la o serie de incidente violente şi un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa", a adăugat ea.

Poliţia a anunţat că a făcut peste 200 de arestări în timpul carnavalului, între care 46 pentru agresiune, 36 pentru deţinere de droguri, 33 pentru deţinere de armă, 27 pentru tulburarea ordinii publice şi opt pentru agresiune sexuală.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri