VIDEO Un colonel rus se plânge că prizonierii ucraineni au un comportament „sfidător”: „Nu răspund la durere, la nimic”

Data actualizării: Data publicării:
colonel-rus
Un colonel rus se plânge că prizonierii ucraineni au un comportament „sfidător”. Foto: Twitter

Un colonel rus se plânge, într-un video distribuit de un oficial de la Kiev, că prizonierii ucraineni sunt sfidători și „nu răspund la durere”.

Declarația a fost dată canalului Russia Today, iar imaginile au fost distribuite de un oficial de la Kiev pe contul de Twitter.

„Sunt unii ...vorbești cu el, și el e ...îți lasă impresia că nu el e prizonierul nostru, ci noi suntem prizonierii lui... au un așa comportament sfidător nu răspunde la durere... nimic. Asta, da, se întâmplă pe tot frontul”, afirmă colonelul rus în filmarea publicată joi de Anton Gerașcenko, consilier al ministrului de interne ucrainean.

„Un colonel rus se plânge că prizonierii de război ucraineni nu răspund la durere și se comportă ca și cum 'noi suntem prizonierii lor de război'. Nu răspund la durere!!!”, a scris oficialul în postare.

Geranșcenko a făcut un apel ca prizonierii de război să fie tratați în conformitate cu Convenția de la Geneva.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri