Video Zelenski nu vrea să se întâlnească cu Putin: „Pentru mine este un nimeni”

Data publicării:
volodimir zelenski la birou cu mana la barbie ingrijorat
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Foto: president.gov.ua

Președintele ucrainean a declarat într-un interviu pentru canalul de știri Sky News că nu este interesat să se întâlnească fața în față cu Vladimir Putin. „Pentru mine este un nimeni”, a spus Zelenski, adăugând că nu înțelege cine ia cu adevărat deciziile în Rusia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întrebat despre o posibilă întâlnire cu liderul de la Kremlin, pentru a negocia încheierea războiului, Volodimir Zelenski a respins această posibilitate.

„Nu mă interesează. Nu sunt interesat de o întâlnire, nu sunt interesat de discuții. De ce? Pentru că am avut o întâlnire cu el (Putin - n.r.) în Formatul Normandia, a fost înainte de invazie. Am văzut atunci că a spus un lucru și a făcut invers”, a declarat Volodimir Zelenski pentru Sky News.

„Nu pot să înțeleg - el ia deciziile sau altcineva? Să ne întâlnim ca să ce, să ne strângem mâna? Nu mă interesează. Să discutăm? Chiar nu înțeleg cine ia deciziile în Rusia”, a mai spus președintele Ucrainei.

„Cine este el acum? După invazia pe care a declanșat-o, pentru mine este un nimeni, un nimeni.”

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri