Galerie Foto Femeie surprinsă la volan, pe DN1, cu un copil mic în brațe. "Vă rog, ziceți-mi că e un bebe de jucărie"

Data publicării:
femeie copil mic la volan
Sursa foto: Facebook / Alex Filip

O femeie a fost surprinsă, joi dimineața, în timp ce conducea cu un copil mic în brațe, pe DN1. Când a văzut că este fotografiată, șoferița a început să facă manevre periculoase în trafic. "Vă rog, ziceți-mi că e un bebe de jucărie", a scris șoferul care a realizat și a distribuit apoi imaginile pe rețelele sociale.

Scena a fost surprinsă în imagini pe DN1, pe o porțiune de drum unde mașinile circulau cu 70 de km/oră, spune martorul care a realizat fotografiile.

Sursa foto: Facebook / Alex Filip
Sursa foto: Facebook / Alex Filip

În imagini se poate observa cum șoferița, o femeie blondă, conduce cu un copil mic în brațe.

"Doar pentru că ai un copil, nu te califică să fii părinte. Vă rog eu, ziceți-mi că e un bebe de jucărie. (...) După ce doamna s-a simțit pozată, a început să croșeteze nervos traficul, cu frânările și bruscările aferente", a scris Alex Filip, cel care a surprins momentul.

Imaginile publicate pe rețelele sociale au stârnit revolta printre oameni.

"Sper că ai sunat la 112! Efectiv simt furie când văd astfel de părinți fără gram de responsabilitate față de propriii copii. Incredibil…", a comentat cineva.

"Doamne ferește! Absolut nicio scuză nu poate fi valabilă în acest caz. Mi se pare atât de trist și iresponsabil ca în ziua de azi, când există atâtea informații și dovezi, un părinte să facă așa ceva. Mi se întâmplă frecvent să îi văd ținuți pe scaunul din dreapta, dar așa ceva nu am mai văzut", a scris altcineva.

"Îi cunoașteți povestea? Aveți idee oare prin ce trece o femeie de recurge la astfel de lucruri? Eu aș încerca să o ajut, nu să stau să fac poze. Poate avea o urgență medicală... ea sau copilul (...) Când mai vedeți astfel de situații, mai bine vă oferiți să ajutați, fie cu transportul, fie cu o soluție încât mămica să nu meargă la volan cu copilul", a spus o altă femeie în apărarea șoferiței.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri