Întrebările care rămân în legătură cu modul în care a acţionat Gheorghe Dincă. Teoria unui fost ofiţer de poliţie judiciară

Data publicării:
masina-criminal-caracal-gheorghe-dinca

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat că rămân foarte multe întrebări legate de modul în care a acționat Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, spunând că nu crede în teoria cadavrului ars în cazanul din curte și nu își explică de ce criminalul ar fi lăsat "urme" în parc.

Întrebat de situația creată după confimarea ADN-ului Alexandrei, Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a declarat, pentru Mediafax, că sunt mai multe probleme care sunt nerezolvate:

-În opinia mea ADN-ul oaselor din cazan nu are legătură cu modalitatea de suprimare. Eu nu cred sub nici o formă că Dincă i-a incinerat cadavrul fetei în cazanul ăla.

-Rămâne și următoarea întrebare: de ce oasele sunt atât de fragmentate și de ce dinții sunt separați și desprinși din cavitatea buco- maxilo- facială?

- De ce criminalul nu a ars telefonul mobil, cartela și hainele în acel cazan, având în vedere că se vorbește de temperaturi care au dus la incinerarea unui corp uman. De ce să prefere să lase urme în parcul din oraș?

- Chiar în condițiile descrise privind măsurile luate de criminal pentru creșterea puterii de combustie, continui să am dubii foarte serioase că acest lucru s-a întâmplat.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

Ulterior, el a spus că va solicita o expertiză internațională a rămășițelor identificate la Caracal. El a susţinut că bijuteriile din argint au fost găsite întregi.

Sursa; Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri