Mai multe utilaje folosite la construcția autostrăzii Transilvania au fost lăsate fără motorină de hoți

Data publicării:
canistre motorina
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Patru bărbaţi din Sălaj sunt acuzaţi că au furat aproape 900 de litri de motorină din utilajele care lucrează la construcţia unei porţiuni din Autostrada Transilvania de pe raza judeţului.

"Poliţiştii au fost sesizaţi de către şeful unei firme de pază cu privire la faptul că, în perioada 8-16 august, persoane necunoscute au sustras din trei utilaje parcate în extravilanul localităţii Sâncraiu Almaşului, prin forţarea capacelor de rezervor, cantitatea de 880 de litri de motorină, cauzând un prejudiciu de 7.500 de lei. În urma investigaţiilor întreprinse de poliţişti, ieri, 23 august, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în urma cărora au fost descoperite mai multe recipiente din plastic folosite la comiterea faptei, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor", se arată miercuri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate de Agerpres, persoanele bănuite de comiterea faptei sunt patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, trei din comuna Hida şi unul din Sânmihaiu Almaşului.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Secţia de Poliţie Rurală Hida, luptători SAS, criminalişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu şi dispunerii măsurilor legale.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri