Marcel Ciolacu, după incendiul de la Constanța: Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu sunt principalii vinovați

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu cu masca
Liderul PSD Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos / George Călin

Miniștrii Sănătății Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu sunt principalii vinovați pentru aceste drame, spune Marcel Ciolacu, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în care au murit 7 oameni: „12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Socola, Balș și Constanța - toate în guvernarea Dreptei”.

„Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret! 12 incendii și zeci de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei”, a transmis Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

„Miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăila, plus premierul Cîțu - voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!” a adăugat liderul PSD.

7 oameni au murit în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri