O adolescentă de 17 ani din Piatra Neamț a fost găsită moartă în cadă. Poliția a deschis dosar penal

Data publicării:
mana de femeie moarta in cada
Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în cadă luni seara. Familia a sunat la 112. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Tragedie în Piatra Neamț, unde o fată de 17 ani a fost găsită, luni seara, moartă în cadă. Adolescenta locuia cu bunica ei și era elevă la Liceul Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia. Era o elevă bună la învățătură și, de câteva zile, făcea zilnic naveta la școală, din motive familiale. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, scrie Mesagerul de Neamț.

Apelul la 112 a fost dat luni seara, în jurul orei 19:00, din Piatra Neamț. Deși au resuscitat-o zeci de minute, medicii ajunși la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul tinerei.

Adolescenta era elevă la Liceul Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” din Agapia și locuia cu bunica ei, după divorțul părinților. Zilele trecute, tatăl ei se întorsese acasă din Italia, unde muncește, iar fata îi ceruse directorului seminarului să o lase să facă naveta, ca să poată petrece timp cu tatăl ei.

"Nu cunosc dacă este sinucidere, am foarte puține informații, mai ales că este și o anchetă în desfășurare. Dar din ce am vorbit cu doamna director al Liceului Teologic Agapia, fata era o elevă bună și de săptămâna trecută făcea naveta de la Agapia, la locuința din Piatra Neamț, din motive personale”, a declarat, pentru sursa citată, Florentina Luca-Moise, inspector școlar general al IȘJ Neamț.

Moartea tinerei a rămas, pentru moment, un mister. Polițiștii au deschis dosar penal și încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

"A fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces. Din examinarea inițială efectuată de medicul legist, nu au fost constatate urme de violență de niciun fel", a declarat procurorul Irina Brândușa Ghilan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Autopsia va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul tinerei. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri