O familie de mistreți a fost surprinsă la plimbare pe străzile din Brașov

Data publicării:
turma de mistreti pe bulevard noaptea
Imaginile cu familia de mistreți au fost surprinse marți seara, în jurul orei 21:00, în zona Dârste din Brașov. Sursa foto: captură video TikTok/robertoo9696

O familie de mistreți a fost filmată în timp ce căuta hrană pe o stradă din Brașov. Imaginile au fost surprinse marți seara de un șofer și publicate apoi pe TikTok. Potrivit BizBrașov, zona este adesea "explorată" de mistreți, care au prins curaj în ultima vreme și se plimbă liniștiți printre blocuri, chiar și pe timp de zi.

Cele 4 animale sălbatice, cel mai probabil mama și cei trei pui, au fost filmate marți seara, în jurul orei 21:00, în zona Dârste, pe Calea București.

În imaginile surprinse de un șofer aflat din trafic se poate observa cum mistreții se plimbă în șir indian pe trotuar, în timp ce caută prin iarbă hrană.

Prezența animalelor sălbatice în Brașov nu mai e demult o noutate, scrie sursa citată. Zona Noua, de pildă, este preferată de mistreți, care se plimbă liniștiți printre blocuri chiar și ziua.

Specialiștii atrag atenția că mistreții pot deveni extrem de agresivi și tind să atace oamenii care le ies în cale. Tocmai de aceea, locuitorii care îi întâlnesc sunt sfătuiți să-i evite pe cât posibil.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri