O pisică a fost prinsă în locul ursului Rambo din Ploiești

Data actualizării: Data publicării:
pisica cusca urs
De mai bine de trei săptămâni autoritățile din Ploiești încearcă să prindă un urs. Foto: Ziarul Incomod

Administrația locală din Ploiești a apelat la o capcană modernă pentru a prinde ursul care se perindă de trei săptămâni la marginea municipiului, însă nici de această dată nu s-a reușit capturarea animalului. În cușca dotată cu senzori de mișcare a intrat, însă, o pisică.

„Cușca instalată în zona Vega pentru capturarea ursului care dă târcoale Ploieștiului nu a dus la prinderea animalului. Însă, mâncarea lăsată acolo a atras atenția altor animale… O pisică a intrat în cușcă, a activat senzorii de mișcare, iar ușa cuștii s-a închis, blocând în interior felina”, scrie Ziarul Incomod, potrivit G4Media.ro. 

Nici în nopțile anterioare, cușca împrumutată de la primăria Măneciu nu a funcționat. Deși a fost montată în Ploiești, în zonele în care a fost văzut animalul, ursul a venit și a mâncat mere direct din copacii aflați în jurul cuștii.

Primăria Ploieşti a anunţat, miercuri, că ursul care a fost văzut în repetate rânduri în oraş nu a fost încă prins, fiind luate mai multe măsuri pentru capturarea animalului, inclusiv instalarea unei cuşti speciale.

Presa locală critică „haosul general” al operațiunilor de căutare, dat fiind că de mai bine de trei săptămâni prezența ursului a fost semnalată în apropiere sau chiar în oraș fără ca autoritățile să reușească să-l captureze. Pentru că a reușit să scape neprins atât de multă vreme, presa și localnicii l-au poreclit „Rambo”.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri