Peste 150 de elevi din Vaslui au chiulit de la proba de Limbă Română de la Evaluarea Națională 2023

Data publicării:
O sală de clasă a Școlii Gimnaziale nr:50 din București este pregătită pentru examenele Evaluării Naționale pe 2 iunie 2020.
Peste 150 de elevi din Vaslui au absentat de la proba de limbă română de la Evaluarea Națională din 2023. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Un număr de 156 de absolvenţi de clasa a opta din judeţul Vaslui au absentat, luni, la proba de Limba şi Literatura Română a Evaluării Naţionale, au informat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui.

„Din totalul celor 3.624 de elevi înscrişi, sunt 156 de absenţi. Nu au fost semnalate incidente în sălile de desfăşurare a examenului, prima probă decurgând fără incidente”, a declarat inspectorul şcolar general adjunct în cadrul IŞJ Vaslui, Andrei Huiban, informează Agerpres.

Elevii absolvenţi ai claselor a opta, au susţinut, luni, prima probă a Evaluării Naţionale, pe data de 21 iunie urmând să se desfăşoare proba scrisa la Matematică.

Rezultatele vor fi comunicate pe 28 iunie pâna la ora 14:00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi şi în ziua următoare.

Rezultatele finale ale Evaluării Naţionale vor fi afişate pe data de pe 4 iulie.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri