Răfuială într-un mall din Botoșani. Unul dintre agresori a scos un briceag cu care a amenințat lumea din jur

Data publicării:
bataie mall botosani
La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de ambulanță. Sursa foto: monitorulbt.ro

Un bărbat din Botoșani a fost reținut de polițiști, după ce ar fi iscat un scandal monstru, miercuri după-amiază, în zona de food-court a unui mall din Botoșani. Acesta ar fi scos un briceag, cu care a amenințat lumea din jur. Conflictul s-ar fi iscat între două găști, iar ca să fie aplanat a fost nevoie de intervenția oamenilor legii, scrie Monitorul de Botoșani.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 17:00, la un mall din Botoșani. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al complexului comercial. Speriați de întregul scandal, clienții care se aflau în zona de food-court s-au îndepărtat.

Unul dintre cei implicați în conflict ar fi scos un cuțit, de tip briceag, cu care a amenințat mai multe persoane, scrie sursa citată. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și de ambulanță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Unul dintre scandalagii a fost dus la audieri, iar spre miezul nopții a fost reținut de polițiști.

"La data de 22 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări, a reieșit faptul că acesta la data de 22 martie 2023, în timp ce se afla în incinta unui complex comercial, din municipiul Botoșani ar fi provocat scandal și ar fi agresat o persoană, de 37 de ani, tulburând ordinea și liniște publică și provocând indignarea cetățenilor prezenți", a transmis IPJ Botoșani.

După ce și-a petrecut noaptea în arestul IPJ Botoșani, bărbatul va fi prezentat, în cursul zilei de joi, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri