Român arestat după ce a atacat cu un cuţit mai mulţi poliţişti în Budapesta

Data actualizării: Data publicării:
Barbat cu un cutit in mana
Român arestat după ce a atacat cu un cuţit mai mulţi poliţişti în Budapesta. Foto: Profimedia Images

Un român în vârstă de 40 de ani, care a atacat cu un cuțit mai mulți polițiști unguri, în Budapesta, a fost arestat, a anunțat Parchetul Central de Investigaţii, într-un comunicat remis agenţiei ungare de presă MTI, citat de Hirado.hu.

Bărbatul nu se află la prima abatere. În momentul atacului, el ispășea două condamnări cu închisoare cu suspendare. La propunerea procurorilor, Judecătoria Centrală din Budapesta a decis arestarea acestuia.

Potrivit sursei citate, pe 9 ianuarie dimineața, Poliţia a primit o sesizare din partea unui cetăţean, conform căreia locatarii unui apartament dintr-o casă din Budapesta au organizat o petrecere zgomotoasă şi au un comportament agresiv cu vecinii lor.

Ofițerii au ajuns la apartamentul românului care, aflat în stare de ebrietate, a devenit violent și a început să strige la ei. A refuzat să se legitimeze și a început să amenințe forțele de ordine aflate în misiune.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că îi va ucide dacă vor intra în apartament și a încercat să-l îndepărteze pe ofițerul care era în fața ușii. Pentru că amenințările nu și-au atins scopul, românul a mers în bucătărie de unde a luat un cuțit, pe care l-a îndreptat către polițiști strigând „O să vă înjunghii!”.

Poliţiştii i-au spus bărbatului că vor folosi electroșocul din dotare, dacă va continua să depună rezistență. Ulterior, concubina acestuia a reușit să-i ia cuțitul din mână. După ce au sosit întăriri, forțele de ordine i-au escortat pe locatarii apartamentului, iar românul violent a fost încătuşat şi dus la secţie. El continua să amenințe ofițerii că îi va ucide şi în maşina Poliţiei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri