Foto S-a dat singur de gol. Un bărbat care a sunat la 112 să anunțe că este bătut de iubită s-a ales cu două dosare penale

Data publicării:
apel urgenta 112
Foto: Profimedia Images

Un bărbat din Dolj, care sunase la 112 să anunțe că este bătut de iubită, s-a dat, de fapt, singur de gol. Polițiștii au stabilit că el fusese cel care își agresase prietena, așa că au emis pe numele lui un ordin de protecție provizoriu și i-au deschis dosar penal pentru violență. În plus, în casa lui, oamenii legii au descoperit și 140 de kilograme de petarde și artificii deținute ilegal, așa că i-au întocmit bărbatului și un al doilea dosar penal. 

Apelul la 112 a fost dat duminică, în jurul orei 14:25. Bărbatul de 33 de ani din comuna Vârtop, județul Dolj, a cerut ajutorul polițiștilor pe motiv că iubita lui , în vârstă de 30 de ani, cu care locuiește în Craiova este agresivă și îl lovește.

Când au ajuns, însă, la locuința în care cei doi locuiesc cu chirie, oamenii legii au aflat că agresorul era, de fapt, chiar bărbatul care îi chemase.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în cursul zilei, între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă", transmite IPJ Dolj.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu și a fost deschis şi un dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Uitându-se prin locuința celor doi, polițiștii au observat și mai multe cutii de petarde și artificii, depozitate la vedere, atât pe rafturile unui mobilier, cât și pe jos.

Polițiștii au găsit 140 de kg de articole pirotehnice în casa bărbatului. Sursa foto: IPJ Dolj
Polițiștii au găsit 140 de kg de articole pirotehnice în casa bărbatului. Sursa foto: IPJ Dolj

"În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că, în locuinţă, bărbatul deţine mai multe articole pirotehnice pentru care nu poate prezenta documente de provenienţă şi nici nu este autorizat să le comercializeze sau să le deţină. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kg de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Pentru "efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept", bărbatul s-a ales și cu un al doilea dosar penal.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri