FOTO | Ford a prezentat noua generație a SUV-ului Kuga. Design complet nou și versiuni hibride

Data actualizării: Data publicării:
ford kuga

Ford a prezentat noua generație Kuga. SUV-ul producătorului american are acum un design nou, un interior cu accesorii moderne, o gamă bogată de tehnologii de siguranță și o serie de motorizări electrificate. Kuga va fi oferit în versiuni mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid, scrie Automarket.ro.

226300l
226300l

Noul SUV Kuga vine pe piața europeană cu un design nou, mult îmbunătățit, cu un interior înțesat cu tehnologii moderne, dar și cu o gamă completă de sisteme hibrid de propulsie.

Ford Kuga devine primul model din gama constructorului american care va fi disponibil în versiuni mild-hybrid, hibrid clasic (full hybrid, strong hybrid) și plug-in hybrid (cu posibilitate de încărcare la priză).

Kuga este cel mai vândut SUV Ford la nivel european și al treilea model al gamei constructorului american în regiune la nivel de vânzări, după Fiesta și Focus. Prima generație Kuga a debutat în 2008, iar în tot acest timp, Ford a comercializat peste un milion de unități.

SUV-ul producătorului american este mai lung cu 89 de milimetri, mai lat cu 44 de milimetri, iar ampatamentul a crescut și el cu 20 de milimetri. Toate aceste valori se traduc prin și mai mult spațiu pentru toți pasagerii noului Kuga. Ford menționează că înălțimea SUV-ului a scăzut cu 20 milimetri comparativ cu versiunea actuală, însă spațiul vertical oferit a crescut cu 13 milimetri, în cazul pasagerilor din față, respectiv cu 35 de milimetri pentru pasagerii din spate.

Citiți AICI mai multe amănunte despre noul SUV Kuga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri