GALERIE FOTO. Transilvania, vedetă într-un material de prezentare Audi

Data actualizării: Data publicării:
audi transfagarasan 6

audi transfagarasan 1

Fiind considerată una dintre cele mai înspăimântătoare locuri de pe planetă, Transilvania este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic. Regiunea este acoperită de păduri dense, sate și lanțuri muntoase, acestea fiind înconjurate de un misticism tipic acestei regiuni, misticism care te ține în casă pe perioada nopții. Transilvania este și locul în care s-a născut Vlad Țepeș, cunoscut sub numele de Vlad Dracula”, scriu cei de la Digital Trends, care preiau materialul de prezentare al Audi.

În timp ce această zonă este în mod constant asociată cu vampiri sau cu alte creaturi care beau sânge, de data aceasta privirile străinilor au fost captate asupra acestei regiuni dintr-un alt motiv: pentru a sărbători Haloween-ul, Audi a organizat un tur de mare viteză prin Transilvania, folosind două dintre cele mai puternice modele ale sale, Audi RS 7Performance și Audi R8.

audi transfagarasan 1
audi transfagarasan 1

Producătorul german a ales Transfăgărășanul deoarece acesta se află în fruntea unui clasament al celor mai spectaculoase șosele din lume, iar Jeremy Clarkson este unul dintre cei care au confirmat acest lucru în cadrul emisiunii Top Gear .

În ceea ce privește cele două mașini, este greu să alegem ceva mai bun din gama Audi, care să ruleze pe unul dintre cele mai bune drumuri din lume.

Ambele vehicule produc peste 600 de cai-putere - motorul V10 plus al modelului R8 produce 610 cai-putere, iar cel al modelului RS7 produce 605 cai-putere, ambele fiind echipate cu sistemul de tracțiune integrală Quattro.

În timpul călătoriei sale prin Transilvania, Audi a făcut mai multe opriri, inclusiv prin Sighișoara, locul în care s-ar fi născut Vlad Dracula.

Fanii Audi pot urmării pe diferite rețele de socializare, fotografii realizate în timpul călătoriei, inclusiv o fotografie cu cele două modele aflate în fața Castelului Bran.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri