Samsung Freestyle: cel mai versatil videoproiector creat vreodată

Data actualizării: Data publicării:
Freestyle Articol susținut de Samsung
Foto: Samsung România

Te afli în vârful muntelui și de aici poți urmări o finală olimpică direct din cort, netulburat de nimeni și nimic. Sau poți fi la tine acasă iar videowall-ul folosit pentru jocul tău preferat este, practic, tot peretele casei. Sau chiar tavanul, dacă ții neapărat. Și mai poți organiza o petrecere, fără să fi nevoit să muți mobilierul de colo colo și să pui în pericol ecranul televizorului lipit de perete. Acum, cu ajutorul videoproiectorului Samsung Freestyle, orice spațiu poate fi transformat cu ușurință într-un ecran.

Cu un telefon mobil conectat la internet, poți urmări ce vrei, unde vrei și, practic, de oriunde te-ai afla. Doar că smartphone-ul nu e neapărat genul de dispozitiv de la care să poți urmări o finală olimpică la telefon, împreună cu familia. Sau pe care să-l folosești pentru a asculta muzică la o petrecere.

Acum, cu ajutorul noului produs de la Samsung, ai acces azi la ecranul viitorului. Care poate fi, practic, orice suprafață, atâta vreme cât e netedă și, preferabil, albă.

Videoproiectorul este însă extrem de versatil: poate fi folosit la fel de bine pentru vizionarea de filme sau programe, jocuri video ori dispozitivul ideal pentru dat „Start” la petrecere.

freestyle2
Videproiectorul Samsung Freestyle. Foto: Samsung România

Designul flexibil îl face ideal de folosit în excursii sau vacanțe, la petreceri cu familia sau prietenii, sau la trecerea la „next level” în cazul jocurilor video.

Destinat generației Z și milenialilor, Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil.

Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde - acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan - fără a fi necesar un ecran separat.

Îți poți lua Samsung Freestyle cu tine oriunde mergi și să proiectezi conținutul tău preferat pe orice ecran vrei

Eşti la picnic, în vârful muntelui şi vrei să vezi finala la tenis? Sau un meci din campionatul tău preferat? Iată cât de util poate fi un astfel de videoproiector.

Tot ce ai nevoie, în plus, este o banală conexiune la internet de pe telefonul tău mobil. Și da, poți face și hotspot, întrucât videoproiectorul are Wi Fi.

Atunci când nu este folosit ca proiector pentru a transmite conținut, The Freestyle oferă, de asemenea, un efect de iluminare ambientală datorită funcției „ambient mode” și capacului translucid al obiectivului. The Freestyle este, de asemenea, o boxă inteligentă, care analizează muzica pentru a asocia efecte vizuale care pot fi proiectate pe perete, podele și oriunde altundeva.

Freestyle 2
Foto: Samsung România

The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională.

În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune - iată o caracteristică extrem de interesantă și utilă, mai ales când joci un joc video cu grafică excepțională proiectat pe un asemenea ecran.

De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni, iar capacitatea sa de a reda sunetul la 360 ​​de grade le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență sonoră de calitate cinematografică, indiferent unde se află.

Și, dacă tot eşti la picnic, nu uita să-ți iei și o faţă de masă albă – o prinzi între două crengi şi gata ecranul.

Obține imaginea corectă, de fiecare dată

În cazul videoproiectorului Samsgung Freestyle, atâta vreme cât ai un ecran drept, imaginea va fi clară. Doar îl pornești. E atât de simplu.

Difuzorul puternic, încorporat, redă cu claritate un sunet „surround”, la 360 de grade.

În plus, acum, poți experimenta Samsung Smart TV fără limite. Poți urmări ce-ți place, oricând dorești și oriunde mergi.

The-Freestyle_Product-KV_02_logo-embedded
Videoproiectorul Samsung Freestyle. Foto: Samsung România

Astfel, dacă, în anii 1980, bătrânul videocasetofon declanșa o veritabilă „revoluție” pentru tinerii generației X, în materie de home entertainment, acum, grație noului videoproiector Samsung Freestyle, milenialii și generația Z au parte de propria lor revoluție culturală.

Videoproiectorul continuă „tradiţia” petrecerilor de pomină şi o duce mai departe, în rând cu noile tehnologii şi gusturi ale actualei generaţii.

The Freestyle oferă funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS.

Este primul proiector portabil din industrie care este certificat de către principalii parteneri OTT la nivel mondial, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență de vizionare a conținutului. Este, de asemenea, primul proiector care include control vocal în câmp îndepărtat, permițând utilizatorilor să aleagă asistenții vocali preferați atunci când folosesc dispozitivul fără mâini.

Acum, îți poţi lua „videoul”, „muzica și programele de entertainment împreună cu tine şi să le duci unde vrei tu, cu tot cu filmele, melodiile şi jocurile tale preferate. De restul se ocupă Samsung Freestyle.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri