Aplicația Google Maps este disponibilă din nou pe iPhone, după eșecul softului Apple

Data publicării:
google 20maps 20street 20view 20romania-38473

La doar câteva ore după lansarea aplicației Google Maps pentru iPhone, aceasta a devenit cea mai descărcată aplicație gratuită din Apple App Store. Lansarea aplicației a avut loc miercuri seară, chiar înainte de miezul nopții, o oră neobișnuită pentru a lansa un produs foarte așteptat, scrie mashable.com.

Tevatura creată în jurul noii aplicații Google Maps nu a fost o problemă. A existat o cerere imensă pentru ea de când Apple a făcut noua actualizare iOS 6 în septembrie și a înlocuit fosta aplicație Google Maps cu una proiectată la nivel intern.

Noua aplicatie de hărți de la Apple, disponibilă pe piață împreună cu iPhone 5 a fost criticată de analiști, pentru că nu oferă informații referitoare la transporturile publice și uneori dă instrucțiuni confuze utilizatorilor.

Unele persoane au raportat probleme în a găsi aplicația în App Store, în timp ce alții care o căutau pe iTunes au primit mesaje de eroare după ce au încercat să o descarce. Nu șe stie nici la acest moment dacă mesajele de eroare erau cauzate de un aflux de trafic.

Chiar și așa, utilizatorii insistenți iOS nu au renunțat la ea. În această dimineață, aplicația era în topul listei descărcărilor din Apple App Store.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri