Puteți juca „X şi 0” şi „solitaire” direct în Google

Data publicării:
x si 0
Captură Google

Cei care au câteva minute de relaxare la birou le pot petrece, începând de astăzi, jucând solitaire sau X şi 0 direct în Google.

x si 0
Captură Google

Motorul de căutare Google începe să semene din ce în ce mai mult cu un asistent virtual, probabil chiar asta este intenţia celor de la Google, care au anunţat în primăvară Google Assistant, un asistent virtual care foloseşte inteligenţa artificială şi care va sta la baza mai multor servicii şi aplicaţii ale companiei.

Pentru a juca cele două jocuri este suficient să cauţi pe Google după „solitaire” sau „tic tac toe”. Pentru al doilea, Google cunoaşte şi denumirea din limba română, astfel că se poate juca X şi 0 căutând pur şi simplu după „x şi 0” în Google, notează News.ro.

Cele două jocuri sunt afişate direct sub căsuţa de căutare şi au o grafică cât se poate de simplă şi intuitivă. Ambele dispun de mai multe nivele de dificultate, iar în cazul lui X şi 0 pot juca chiar doi oameni aflaţi în faţa aceluiaşi calculator.

Google nu s-a oprit doar la jocuri, ci a mers mai departe, lansând alte două instrumente, dedicate mai mult copiilor.

Primul dintre acestea poate fi folosit pentru a afla ce sunete scot diverse animale. De exemplu, o căutare după „what does a cow sound like” (cum face vaca), va retuna mugetul unei vaci.

Al doilea instrument simulează datul cu banul şi răspunde la căutarea „coin flip”.

Niciunul dintre cele două instrumente nu pare să recunoască limba română, astfel că cei care vor să apeleze la ele trebuie să folosească engleza.

Cele patru noutăţi sunt, cel mai probabil, simple experimente. Google poate vedea astfel modul în care oamenii le percep şi le folosesc, în vederea lansării unor instrumente mult mai importante, ce vor schimba destul de mult modul în care folosim Google.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri