Șofer fără permis, reținut pentru 24 de ore după ce a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
masina-politie-fb

Un şofer în vârstă de 33 de ani din Ilfov a fost urmărit în trafic, în noaptea de marți spre miercuri, în Capitală. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras focuri de armă. Prins pe Autostrada Soarelui, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere.

ACTUALIZARE 17:15. Polițiștii Brigazii Rutiere au dispus reținerea conducătorului auto pentru o perioada de 24 ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 3 cu propunere legală.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un șofer pe străzile Capitalei, dar acesta a accelerat și-a continuat drumul.

Polițiștii au urmărit maşina pe Calea Văcărești, pe Șoseaua Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde polițiștii au reușit să depășească autoturismul. Unul dintre polițiști a coborat din mașina Poliției pentru a-l imobiliza pe șofer, dar acesta a demarat și a lovit autospeciala.

În acel moment, polițistul a tras patru focuri în plan vertical și unul în direcția roților mașinii, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliției rutiere.

În cele din urmă mațina a fost oprită pe Autostrada Soarelui. Șoferul, care era singur în mașină, a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere. Aici s-a constatat că nu are permis de conducere.

Bărbatul e cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri