Video Șofer filmat pe contrasens, pe Autostrada Sebeș-Turda. "Se cheamă că este cu premeditare"

Data publicării:
masina pe contrasens
Incidentul a avut loc pe Autostrada Sebeș-Turda. Sursa foto: captură video Facebook / Tomuța Florin

Un șofer din Arad a fost filmat pe contranses, pe Autostrada Sebeș-Turda. În imaginile surprinse de o cameră de bord și publicate de Ziarul Unirea, se vede cum mașina, care are atașată și o remorcă, este pe avarii, pe banda de urgență. "Toată lumea merge greșit, numai tu mergi bine", este mesajul care însoțește videoclipul publicat pe rețelele sociale.

Incidentul a avut loc miercuri seara, pe Autostrada Sebeș-Turda. În clipul video de doar 7 secunde, surprins cu o cameră de bord, se vede cum șoferul unei mașini este oprit pe banda de urgență, pe contrasens însă. Are atașată și o remorcă și are avariile pornite, semn că, cel mai probabil, și-a dat seama de greșeala făcută.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Toată lumea merge greșit, numai tu mergi bine", a scris, pe rețelele sociale, cel care a publicat înregistrarea video.

În scurt timp, mai mulți internauți au comentat la postare:

"Măcar ăsta și-a dat seama, că a pus avariile și merge pe banda de rezervă, dar alții merg pe bandă doi", a scris cineva.

"Inconștient! Permisul luat pe viață", a sugerat altcineva.

"Un astfel de imbecil, nu doar ca ar trebui sa rămână fără permis pe viata, dar ar trebui sa facă ceva ani de pușcărie pentru tentativă de omor. Mașina este o armă, iar dacă un astfel de dobitoc o folosește asa, se cheamă că este 'cu premeditare'", a concluzionat altcineva.

Astfel de cazuri sunt frecvente, din păcate, pe șoselele din România. Luna trecută, un accident a fost evitat în ultima secundă, pe un drum național din județul Brașov. Incidentul s-ar fi petrecut pe DN13, pe sensul Rupea-Sighișoara și, în lipsa reacției instante a șoferului care circula regulamentar, impactul cu conducătorul auto care venea ilegal, pe contrasens, ar fi putut fi fatal. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri