Alexander Zverev a recunoscut că a jucat la Roland Garros cu simptome de Covid. I s-a făcut rău și a avut febră mare la ultimul meci

Data actualizării: Data publicării:
Alexander Zverev la Roland Garros
Alexander Zverev la Roland Garros FOTO: Getty Images

Alexander Zverev, numărul 7 mondial la tenis masculin, a dezvăluit că a jucat duminică în meciul din turul al patrulea la Openul Franței cu simptome asemănătoare celor de Covid.

Zverev a pierdut la Roland Garros cu 6-3, 6-3, 4-6, 6-3 în fața tânărului jucător italian Jannik Sinner și recunoaște că i s-a făcut rău și a avut febră mare în timpul meciului, relatează CNN.

Sunt bolnav. Nu prea pot respira, așa cum puteți auzi din vocea mea", a declarat tânărul de 23 de ani în conferința de presă de după meci.

„Am avut și febră. Da, nu sunt în cea mai bună stare fizică, aș spune”, a mai spus Zverev, care a precizat că a avut febră mare și după meciul din turul trei.

Potrivit Federației Franceze de Tenis (FFT), orice persoană acreditată care prezintă simptome, inclusiv febră sau dificultăți de respirație, ar trebui „să se prezinte la infirmeria stadionului” pentru un test, potrivit New York Times.

Într-un comunicat al FFT pentru CNN se spune că Zverev „nu a consultat medicii turneului înainte de meci”.

Alexander Zverev a fost testat ultima dată pe 29 septembrie, rezultatul fiind negativ.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri