Adrian Mutu nu ar refuza Steaua: N-am glumit când am spus că aş da 40 de goluri

Data publicării:
adrian mutu mediafax

Adi Mutu e pe val în Franţa, unde a ajuns la 10 goluri marcate. Ajaccio suferă însă: e abia pe locul 15, la doar două puncte deasupra liniei retrogradării. Ajuns la 34 de ani, Briliantul vrea să demonstreze că nu şi-a spus încă ultimul cuvânt. I-ar surâde un transfer la Steaua în vară.

„Eu cunosc jucătorii Stelei, majoritatea de la echipa națională, sunt jucători buni. Eu când am spus că dau 40 de goluri cu ei nu am glumit. Chiar așa e, sunt jucători care joacă foarte ofensiv și aduc mingea foarte mult în fața porții. Bine, nu știu cum și ce fel de atacant își dorește Steaua”, a spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

Steliştii caută un atacant, iar Mutu ar putea reprezenta o soluţie. Salariul reprezintă însă o problemă. Plafonul impus de Gigi Becali în Ghencea este de maximum 10.000 de euro pe lună. Mutu câştigă în Franţa 800.000 de euro pe sezon, dar ar putea lăsa de la el, mai ales că ar avea o mare şansă de a juca din nou în UEFA Champions League.

„Am vorbit cu Reghe de multe ori în ultimul timp. L-am felicitat, îi doresc baftă. Sper să obțină și mai mult în Cupele Europene în sezonul următor”, a mai spus atacantul.

Steaua mai are nevoie de doar două victorii pentru a-şi asigura şi matematic titlul 24. Roş-albaştrii joacă în weekend pe terenul CFR-ului. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri