Sari la conținut

Caroline Wozniacki a uitat să încaseze un premiu de 1,4 milioane de dolari

 

Mâhnită probabil din cauza rezultatului final, Caroline Wozniacki a plecat rapid la vestiare și a părăsit arena de la Flushing Meadows fără să-și încaseze premiul pentru parcursul său. După cele 7 meciuri jucate la US Open, ea trebuia să ridice un cec în valoare de 1,45 milioane de dolari, dar a plecat direct spre hotel, fără să se mai îngrijească de detaliile financiare.

La 30 de minute după ce a plecat de la arenă, Wozniacki și-a dat seama că a uitat de premiul său, astfel că s-a întors în birourile organizatorilor pentru a-și încasa cecul, anunță Wall Street Journal, citat de Digi Sport.

Ea a oferit reporterilor un răspuns deopotrivă inocent și amuzant: „Am uitat să-mi încasez cecul. În fond, nu era chiar atât de important. Am ce mânca și suficienți bani ca să-mi cumpăr pantofi drăguți. Interesul meu este jocul de tenis. Trofeele contează, nu sunt motivată de bani!”.

De-a lungul carierei sale, daneza a câștigat 22 turnee WTA și a acumulat premii în valoare de 18.2 milioane de dolari. La US Open a jucat finala de două ori, în 2009 și 2014, iar la Australian Open a jucat semifinale în 2014. În acest moment, Wozniacki este numărul 7 mondial și are șanse mari să fie prezentă la Turneul Campioanelor.

Turneul Campionilor, competiție organizată în Singapore între 17-26 octombrie 2014, va fi transmisă în direct pe Digi Sport și digisport.ro. Simona Halep va fi prezentă în concurs.

Pe aceeași temă