Dumitru Dragomir: Mutu e Mutu, dom'le, într-un an-doi îi sparge pe toți, dacă nu se îngrașă

Data publicării:
mutu

La 14 ani de la transferul de la Dinamo la Inter, Adrian Mutu revine în Liga 1, însă nu la echipa din Ştefan cel Mare. Golgeter all-time al echipei naţionale - la egalitate cu Hagi - Mutu va îmbrăca la reluarea campionatului tricoul galben-albastru al Petrolului.

Flavius Stoican, antrenor la Dinamo, pare să se fi resemnat: „Nu știu să intru în detalii să vă spun cine nu a vrut, de ce. Dar dacă el a ales Petrolul înseamnă că e mult mai bine acolo”.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste este convins că Mutu poate face diferenţa în meciurile din Liga 1 chiar dacă va împlini 35 de ani. „Să dea Dumnezeu să fie bine, pentru că Mutu a fost feblețea mea, l-am iubit ca pe băiatul meu. Mutu e Mutu, dom'le, într-un an-doi îi sparge pe toți, dacă nu se îngrașă”, a declarat Dumitru Dragomir.

„Îi va ajuta foarte mult pe cei de la Petrolul, e un fotbalist care în România ar putea juca fără probleme în acest moment”, spune Sorin Paraschiv, fost internațional.

„Fotbalistic vorbind ar fi un mare plus pentru Petrolul și fotbalul românesc ar avea de câștigat prin venirea lui”, este de părere și Sorin Ghionea, de la FC Viitorul.

Petrolul va plăti 300 de mii de euro pe sezon pentru Mutu, jumătate din salariul prevăzut în contractul cu Ajaccio.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri