Ilie Năstase îi ia apărarea lui Laurenţiu Reghecampf: „Am jucat noi vreunul pe stadion să vedem cum e?”

Data publicării:
ilie nastase

Laurenţiu Reghecampf şi-a găsit un avocat inedit după eşecul cu Schalke. Tenismanul Ilie Năstase i-a luat apărarea antrenorului Stelei şi le-a transmis nemulţumiţilor că trebuie să îi aprecieze mai mult munca. Năstase l-a felicitat pe Reghe şi pentru atitudinea dinaintea partidei din Germania, când acesta a declarat că Steaua a venit să câştige.

În sfârşit mergem să câştigăm, nu mai mergem cu capul plecat. Aşa ar trebui să fie, atitudinea asta e foarte bună. Că mai şi pierzi... uite, şi Chelsea vroia să bată cu 4-0, 5-0, şi au pierdut”, a declarat Ilie Năstase în faţa jurnalliştilor.

Am jucat noi vreunul pe stadion să vedem cum e?”, a continuat sportivul. „Ce gălăgie e acolo şi tot? Să îi lăsăm pe cei care se pricep la sport să dea declaraţii, nu oricine. Că dacă îi băgăm în bocanci nu ştiu să meargă în ei. (...) Eu zic că deja e bine că Steaua s-a calificat în ligă după atâţia ani. Dacă nu era Steaua, nici Oţelul nu juca, şi nici CFR, să fim serioşi!”, a conchis Ilie Năstase.

Declaraţia sa vine după critica vehementă a fostului selecţioner Anghel Iordănescu la adresa lui Reghecampf: Ar trebui să se trezească la realitate, să joace la alt nivel”. Antrenorul Stelei a răspuns: Anumiți oameni din fotbal nu au văzut meciul cu Schalke.

Steliştii joacă în această etapă în deplasare cu FC Botoşani. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1 duminică, de la ora 17:00.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri