L. Reghecampf: „Cu Schalke e ultima şansă. Trebuie să jucăm ca la Basel, să fim atenţi şi agresivi”

Data publicării:
172977 172977 laurentiu reghecampf 1

În direct la Digi Sport 3, antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu formaţia germană.

„Un meci important pentru noi, de fapt pentru noi va fi ultima șansă pentru că dacă nu câștigăm nu vom mai avea nicio șansă să ne calificăm în primăvara europeană. Va fi un meci greu, vom întâlni o echipă puternică. Ne amintim meciul din Germania. Am avut timp să discutăm și de meciul de la Târgu Jiu. Este important și pentru jucători să câștige primul meci din Champions League”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Urmăriți declarațiile VIDEO ale lui Laurențiu Reghecampf pe digisport.ro.

Tehnicianul campioanei a dat exemplul meciului de la Basel şi crede că dacă elevii săi vor evolua de aceeaşi manieră, au şanse mari să o învingă pe Schalke.

„Eu consider că suntem pe drumul bun, nu am pierdut niciun meci și ne-am calificat în grupele Champions League. Vom încerca să câștigăm tot în acest sezon, Cupa și Campionatul, și ne propunem să facem un meci bun atât cu Schalke, cât și cu Chelsea. Compartimentul ofensiv este cel mai tare la Schalke - Draxler, Boateng, Farfan și probabil Mayer sunt jucători foarte periculoși, care dacă vor avea spații ne vor pune probleme. Vom aborda meciul ofensiv, dar trebuie să fim foarte atenți în momentele în care vom pierde mingea. Consider că în meciul de la Basel am jucat bine, ne-am creat foarte multe ocazii, dar din păcate nu am câștigat cele trei puncte. Trebuie să jucăm la fel, să fim atenți, agresivi și doar așa vom avea o șansă să ne impunem”, a încheiat Reghecampf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri