Liga Campionilor. Schalke 04 – Steaua, echipele probabile

Data publicării:
1237082 10151706516804037 215442010 n

 

Laurențiu Reghecampf va miza pe un sistem 4-2-3-1 defensiv, Bourceanu și Pintilii urmând să organizeze tot jocul roș-albaștrilor. Singurul atacant va fi italianul Piovaccari, aflat în mare formă, mai ales după golurile pe care le-a marcat împotriva polonezilor de la Legia Varșovia.

Schalke are amintiri frumoase cu Steaua. În sezonul 2011-2012, cele două formații s-au întâlnit în grupele UEFA Europa League. Schalke a câștigat atunci cu 2-1 pe teren propriu și a remizat, 0-0, în România.

„Ne bucurăm foarte mult că ne aflăm în faţa unui meci pentru care ne-am pregătit de un an de zile. Va fi un meci dificil pe care ne dorim să-l câştigăm. Cred că în momentul de faţă avem o echipă puternică, care poate câştiga meciul de la Schalke. Sunt sută la sută sigur că noi putem bate pe Schalke, aşa cum am spus-o şi cu Ajax şi Chelsea”, a spus Laurențiu Reghecampf, înaintea meciului, scrie Digi Sport.

Schalke 04 traversează o perioadă excelentă. În ultimele două partide din Bundesliga, nemții nu au primit gol, reușind să treacă de Leverkusen și Mainz, cu 2-0, respectiv 1-0.

Jens Keller, antrenorul lui Schalke, este conștient de dificultatea partidei, dar și de faptul că echipa sa are probleme în defensivă.

„Steaua este o echipă foarte puternică. A câştigat aproape toate partidele din acest sezon şi va fi un adversar greu de depăşit. Schalke e dispusă la efort şi vom face tot ce putem pentru a obţine o victorie. Îl cunosc pe Laurenţiu Reghecampf ca jucător, dar ca antrenor nu îmi pot face o părere. Am avut probleme în apărare, de care sperăm să scăpăm cât mai repede”, a afirmat Keller.

Echipele probabile

Schalke 04: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger - Farfan, Boateng, Draxler - Szalai

Antrenor: Jens Keller

Steaua: Tătărușanu - Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Partida dintre Schalke și Steaua va avea loc miercuri, 18 septembrie, ora 21:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri