Michael Schumacher, în comă după accidentul de schi: a suferit o hemoragie craniană

Data publicării:
schumi

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher este în comă după accidentul de schi suferit în staţiunea franceză Meribel. Medicii de la clinica din Grenoble în care a fost internat spun că starea lui Schumacher este foarte gravă. El a suferit o hemoragie craniană, iar medicii fac toate eforturile pentru a-i salva viaţa.


Actualizare ora 11.00 Presa franceză și germană informează, pe surse, că fostul campion ar fi suferit o a doua intervenție chirurgicală în cursul nopții. Starea lui începe să-i îngrijoreze pe apropiați. O conferință de presă a medicilor este așteptată la ora 12.00, ora României.

Între timp, mesaje de încurajare din întreaga lume, de la colegi și fani, continuă să fie transmise pe rețelele de socializare.

_______________________

Michael Schumacher schia alături de mai mulţi prieteni pe o rută nemarcată în staţiunea Meribel, situată în estul Franţei. Puţin după ora 11 dimineaţa, ora locală, fostul pilot de Formula 1 a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Imediat, prietenii lui au chemat ajutoare. Opt minute mai târziu, a fost preluat de un elicopter şi dus la un spital din apropiere.

După controlul de urgenţă, medicii au decis ca Michael Schumacher să fie dus la o clinică din Grenoble. Apropiaţi ai fostului pilot au spus că acesta era conştient, dar agitat după producerea accidentului.

A condus toată cariera sa cu risc ridicat şi totul a mers bine. Şi acum are un accident în timp ce schiază... E ghinion”, spune unul din apropiaţii săi, aflat în staţiunea Meribel.

Michael Schumacher, în vârstă de 44 de ani, a câştigat de şapte ori titlul mondial la Formula 1. El şi-a mai adjudecat de-a lungul carierei 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012. Michael Schumacher este căsătorit şi are doi copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri