Noile tricouri de joc ale dinamoviștilor au chipul lui Cătălin Hâldan pe piept

Data publicării:
dinamotricou

FOTO: www.fcdinamo.ro

Noile echipamente de joc asigură un confort sporit jucătorilor şi respectă strategia Nike de protecţie a mediului înconjurător, scrie fcdinamo.ro.

Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. Acest nou proces de fabricaţie reduce consumul de energie cu până la 30 de procente, comparativ cu procesul tradiţional de producţie a poliesterului, şi ajută la eforturile de protecţie a mediului înconjurător.

Din anul 2010, Nike a utilizat aproximativ 1,1 miliarde de sticle de plastic reciclate printr-o tehnologie specială pentru a produce echipamente de joc performante.

Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, numele jucătorilor sunt inscripţionate pe echipamentul de joc pentru sezonul competițional 2013-2014. Chipul lui Cătălin Hîldan, “Unicul căpitan” al dinamoviştilor, se va regăsi pe noul echipament.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri