Reghecampf: „Marica ne-ar fi util în Liga Campionilor”

Data publicării:
5979464-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

„Ne dorim să câştigăm cât mai multe puncte în Champions League, nu doar să facem mai multe puncte decât CFR. Vrem să ajungem în primăvara Champions League. Totuşi, cel mai important obiectiv al nostru este câştigarea campionatului, este un obiectiv mai la îndemână. Ne dorim să aducem 5-6 jucători să întărim echipa. Dacă ne dorim să ajungem mai departe este normal că vrem să aducem jucători de valoare, avem nevoie de un lot puternic pentru că evoluăm în trei competiţii. Nu am nimic de reproşat jucătorilor actuali, dar întotdeauna avem de îmbunătăţit câte ceva”, a spus Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf a afirmat că la Steaua poate învinge la Bucureşti orice echipă, chiar Real Madrid sau FC Barcelona.

Potrivit antrenorului stelist, atacantul Ciprian Marica ar fi util Stelei în Liga Campionilor: „Am discutat cu patronul despre el. Genul ăsta de jucător îmi place foarte mult, ar fi în avantajul lui, mai ales că ar veni la o echipă de Champions League. Ne-ar fi util în Ligă”.

Laurențiu Reghecampf a mai spus că vrea să continue la Steaua, deşi este căutat şi de alte echipe: „Sunt echipe care mă vor, m-au sunat deja. Nu este cazul în momentul de faţă, vreau să continui la Steaua să-mi îndeplinesc obiectivele. Mai am contract cu Steaua încă un an şi opt luni. Avem o clauză de rezilere de un milion de euro. În fotbal se pot întâmpla foarte multe. Acum mă gândesc la grupele Ligii, la câştigarea campionatului. Repet, se pot întâmpla multe, se poate supăra patronul, îmi dă un milion şi mă poate da afară oricând”, a adăugat Reghecampf.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri