Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1. Roș-albaștrii s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, cu 3-1 la general

Data publicării:
5928020-Mediafax Foto-George Filip 1

Steaua a remizat, 1-1, cu Dinamo Tbilisi, în manșa a doua a turului trei preliminar din Liga Campionilor. Roș-albaștrii s-au calificat însă în play-off-ul competiției, grație victoriei din Georgia, 2-0.

 Latovlevici a deschis scorul în minutul 6. Fundașul stelist a primit o pasă excelentă de la Bourceanu și l-a învins pe portarul advers din interiorul careului.

Gruzinii au egalat în debutul reprizei secunde, atunci când Ustaritz a încscris cu capul, din opt metri, după o centrare din corner.

Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc vineri. Indiferent de rezultatul din play-off, Steaua are asigurat un loc în grupele Europa League.

Echipele de start:

Steaua: Tătărușanu - Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Iancu, Tănase - Piovaccari.

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rezerve: Niță, Gardoș, Prepeliță, Tatu, Pârvulescu, N. Stanciu, Răduț

Dinamo Tbilisi: Loria - Seturitdze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Kvirkvelia - Grigalashvili, Khmaladze, Papava, Merebashvili - Dvali, Xisco.

________________________________

În tur a fost 2-0 pentru Steaua, într-un meci în care „dubla” lui Gabi Iancu și penalty-ul salvat de Tătărușanu la scorul de 0-0 au înclinat decisiv balanța în favoarea roș-albaștrilor.

Dușan Uhrin jr mai speră la calificare, chiar dacă este conștient de misiunea dificilă a gruzinilor: „Ne aşteptăm la un meci greu, trebuie să batem cu 3-0 sau 3-1 pentru a ne califica. Marea noastră greşeală a fost că am jucat deschis. Trebuie să credem. Dacă nu credem, ce mai căutăm aici? Dacă ei înscriu un gol, s-a terminat totul. Nu ştiu ce şanse avem, dar mai puţine decât Steaua”.

Meciul, care va începe la ora 20.45, va fi arbitrat de o brigadă din Islanda, cu Kristinn Jakobsson la centru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri