Suporterii naționalei pot vota sloganul "tricolorilor" pentru EURO 2016

Data publicării:
suporteri tribuna fotbal romania

Cele trei variante care pot fi votate sunt: „Pasiunile redau emoţii, emoţiile nasc victorii. Uniţi pentru România!”„În piept acelaşi ritm, în vene acelaşi sânge, în minte acelaşi gând! România!” şi „O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”.

Cel mai de succes mesaj va fi inscripţionat pe autocarul selecţionatei României pe durata turneului final al Campionatului European. Este vorba despre un demers la nivel continental iniţiat de UEFA care îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final să aleagă mesajul ce va fi inscripţionat pe autocarele echipelor.

Până la începutul lunii martie, fanii au putut înscrie propriul slogan pe site-ul uefa.com, iar de acum, cele mai inspirate trei propuneri pot fi votate de toţi suporterii. Pentru suporterii care votează, UEFA a pregătit şi un premiu: un set promoţional oferit de la Hyundai, sponsorul competiţiei şi al acestei campanii.

România se află în Grupa A la EURO 2016 (10 iunie - 10 iulie), iar tricolorii vor juca meciul de deschidere pe 10 iunie, următoarele fiind programate pe 15 iunie (Elveţia) şi pe 19 iunie (Albania).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri