Suporterii steliști s-au bătut cu jandarmii în fața stadionului. Un cameraman al DigiSport a fost agresat

Data publicării:
scandal

Suporterii roș-albaștri au încercat să rupă gardurile de siguranță și s-au luat la bătaie cu jandarmii în fața Stadionului Național. Incidentele au avut loc la doar 20 de minute înaintea debutului Supercupei României, dintre Steaua și Petrolul. Un cameraman DigiSport, care încerca să îl filmeze pe unul dintre suporterii răniți, a fost la rândul său lovit de doi dintre ultrașii steliști.

Citiţi şi Steaua câştigat Supercupa României, după 3-0 cu Petrolul. Au marcat Nikolici, Szukala şi Pintilii

Ziua meciului a fost însă marcată și de o tragedie. Un suporter al echipei Petrolul Ploiești a murit, după ce a căzut din tren. Bărbatul venea să vadă partida, alături de galeria formației prahovene. Accidentul s-a produs în zona localității Crivina, din județul Prahova.

La locul accidentului, medicii au ajuns cu căruţa.

„Când am ajuns la locul respectiv, am găsit o persoană de sex masculin decedată, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis”, a precizat medicul Gabriel Angelescu, de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Când au ajuns în Capitală, suporterii din vagonul în care se afla bărbatul decedat au fost interogați de polițiști.

„A alunecat din tren, nu s-a bătut nimeni, nu a fost nicio altercație. Stătea rezemat de ușă, cu piciorul în sus. Sunt camere de luat vederi care au filmat. Era rezemat de ușă, ușa era deschisă, deci nu l-a împins nimeni, nu a fost nicio bătaie”, a explicat unul dintre suporteri, martor al incidentului.

Fanii prahoveni au ajuns la stadion apoi, escortaţi de jandarmi. Jucătorii au ţinut un moment de reculegere înaintea partidei, în memoria suporterului decedat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri