Un suporter al echipei olandeze Vitesse Arnhem a murit la Ploieşti

Data publicării:
ambulanta resize 5228810-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu-3

Potrivit unor reprezentanţi ai Poliţiei Române, bărbatul suferea de epilepsie, fiind cunoscut cu probleme medicale de mai multă vreme. Acestuia i s-a făcut rău după ce a băut la o terasă din Ploieşti. Prietenii acestuia au chemat ambulanţa, însă medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au reuşit să îl resusciteze.

Echipajul medical a constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. După 45 de minute în care medicii au încercat să-l resusciteze fără succes, l-au transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean din Ploieşti, unde manevrele de resuscitare au continuat încă 15 minute, însă fără inima bărbatului nu a repornit.

Meciul Petrolul Ploieşti - Vitesse Arnhem se dispută joi, de la ora 19.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Purtătorul de cuvânt al clubului petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a declarat că la partida care va avea loc joi începând cu ora 19:00 pe stadionul "Ilie Oană din Ploieşti vor asista aproximativ 30 de suporteri olandezi. Pentru acest meci s-au vândut aproximativ 13.000 de bilete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri