VIDEO. Rezumatul optimilor din Liga Campionilor. Real Madrid a demolat Schalke, remiză între Galatasaray şi Chelsea

Data publicării:
real

Karim Benzema a deschis scorul pentru oaspeţi din pasa Balonului de Aur Cristiano Ronaldo, iar până la pauză a fost 2 - 0 pentru galactici, pentru că a înscris galezul Gareth Bale.

În repriza secundă, Ronaldo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Cinci minute mai târziu, superstarul portughez şi Benzema au conlucrat din nou pentru a patra reuşită a băieţilor lui Carlo Ancelotti.

În ultimele 30 de minute, Bale a reuşit şi el o dublă, după un assist al lui Sergio Ramos. Cu un minut înainte de final, Ronaldo a înscris şi el al doilea gol, astfel că tripleta ofensivă a spaniolilor a încheiat meciul cu câte o dublă. Ultimul cuvânt i-a aparţinut însă olandezului Klaas-Jan Huntelaar, care a arătat Madridului că s-a înşelat în privinţa sa. 

Elevii lui Jose Mourinho au încercat să profite de golul marcat şi să îşi mărească avantajul, dar şutul lui Ramires a trecut pe lângă poarta lui Fernando Muslera. Elevii lui Roberto Mancini au ieşit însă complet schimbaţi de la cabine. Mai întâi, mijlocaşul Selciuk Inan a luat la ţintă bara porţii lui Petr Cech, cu o lovitură de cap.

Două minute mai târziu, însă, Galata a reuşit egalarea prin camerunezul Aurelien Chedjou, după o lovitură de colţ executată de Wesley Sneijder.

Chelsea a ripostat imediat, dar Torres a ratat cadru porţii apărate de goalkeeperul uruguayan. În ultimul sfert de oră, Galatasaray putea chiar obţine victoria, dar Petr Cech a intervenit foarte bine la şutul brazilianului Alex Telles. S-a încheiat 1 - 1 iar calificarea se va decide pe 18 martie, pe Stamford Bridge.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri