David Popovici a făcut senzație la Tokyo, deși nu a câștigat nicio medalie. Cum l-a impresionat pe un mare campion canadian

Data publicării:
david popovici
David Popovici FOTO: Profimedia Images

David Popovici, înotătorul român de 16 ani care a făcut senzație la Tokyo 2020, deși nu a câștigat nicio medalie, este extrem de apreciat de marii campioni ai acestei discipline. După ce a fost lăudat de Caeleb Dressel, americanul care a cucerit aurul în proba de 100 de metri liber la care a participat și David, marele campion canadian Brent Hayden spune că întâlnirea cu David a fost „un moment memorabil”.

Joi, după finala de la 100 de metri liber, David Popovici a mers la Brent Hayden să-i spună că l-a inspirat. Canadianul a postat pe Instagram o fotografie cu ei doi, alături de mesajul:

Acesta e încă un moment memorabil pentru mine la aceste jocuri. David Popovici a venit la mine, în sala de mese, ca să-mi zică doar cât de mult l-am inspirat. Îţi mulţumesc mult, David, pentru cuvintele frumoase. Eşti un adevărat campion şi abia aştept să văd ce vei realiza de-a lungul carierei tale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brent Hayden are 37 de ani, este considerat cel mai rapid înotător din Canada și a fost medaliat la Olimpiada de la Londra, din 2012. Brent Hayden a participat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri